Superenkla goda wraps som går snabbt att göra. Passar utmärkt att göra i ordning till utflykten eller som en lättare middag. Fyllningen går att variera i all oändlighet. Nedan kommer ett förslag på en god och krämig tonfiskröra

Ingredienser för 4 personer

8 st ägg

4 msk grädde

1 tsk salt

5 krm svartpeppar

1 tsk bakpulver

2 tsk fiberhusk

Tonfiskröra med soltorkade tomater och basilika:

2 burk tonfisk i vatten

2 dl crème fraiche

5 msk majonnäs

1 dl hackad basilika

1 stort tärnat äpple

1 tsk salt

10 finhackade soltorkade tomater

Gör såhär:

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman alla ingredienser i en bunke med stavmixer. Ställ bunken åt sidan att ”vila” ca 5 minuter. Häll över smeten på en plåt med bakplåtspapper. Se till så att bakplåtspappret går upp en bit på kanterna så inte smeten fastnar på kanten av plåten. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Ta ut plåten och låt svalna. Häll av tonfisken. Blanda tonfisken med övriga ingredienser i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Bred tonfiskröran över wrapen och dela dem i valfri storlek. Rulla ihop tajt och ät direkt eller ta med på utflykten