Oförskämt enkel men smakrik maträtt som går snabbt att göra.
Ingredienser för 4st portioner:
4 st tinade laxfiléer
1 st paket philadelphiaost (200gr)
1 st paket fetaost
1/2 kruka färsk persilja
Salt & Peppar
Dillsås:
2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 dl hackad dill (färsk eller fryst)
1/2 tsk salt
1 tsk limesaft
1 krm peppar
Gör såhär:
Sätt på ugnen på 175 grader. Gör såsen genom att blanda samtliga ingredienser i en bunke, smaka av och ställ direkt i kylen. Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. ta fram en bunke och lägg i philadelphiaosten, smulad fetaost finhackad persilja. Smaka av med salt och peppar. Bred över ett jämnt täcke av blandningen på laxfiléerna och ställ in i mitten av ugnen i ca 10-14 min. Servera tillsammans med pressad potatis, kokta gröna ärtor och en enkel tomatsallad.