Oförskämt enkel men smakrik maträtt som går snabbt att göra.

Ingredienser för 4st portioner:

4 st tinade laxfiléer

1 st paket philadelphiaost (200gr)

1 st paket fetaost

1/2 kruka färsk persilja

Salt & Peppar

Dillsås:

2 dl crème fraiche

1 dl majonnäs

1 dl hackad dill (färsk eller fryst)

1/2 tsk salt

1 tsk limesaft

1 krm peppar

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 175 grader. Gör såsen genom att blanda samtliga ingredienser i en bunke, smaka av och ställ direkt i kylen.   Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. ta fram en bunke och lägg i philadelphiaosten, smulad fetaost finhackad persilja. Smaka av med salt och peppar. Bred över ett jämnt täcke av blandningen på laxfiléerna och ställ in i mitten av ugnen i ca 10-14 min. Servera tillsammans med pressad potatis, kokta gröna ärtor och en enkel tomatsallad.