Välsmakande mustig rätt med fina färger i kryddig sås.
Ingredienser för 4 personer:
Ris
400 gr skalade räkor
1 st kokosgrädde
1 st burk krossade tomater
125 gr färska champinjoner
1 näve färsk persilja
1 st röd paprika
1 st gul lök
2 st vitlök
1/2 st urkärnad röd chili
2 msk tomatpuré
2,5 tsk gul curry
1 tsk paprikapulver
Gör såhär:
Koka risen enligt anvisningar på paketet. Finhacka gul lök, paprika och vitlök. Stek tills löken mjuknar. Tillsätt skivade champinjoner och finhackad röd chili. Tillsätt kokosgrädde, kryddorna, tomatpuré och krossade tomater. Låt puttra ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Blanda till sist i de skalade räkorna och finhackad persilja. Servera direkt